Main » 2011 » Maj » 12
Tek što je završena Nacionalna kuća fudbala, u opštini biznisa i sporta započeta je nova kapitalna investicija.
U Staroj Pazovi potpisan je ugovor o izgradnji prve faze bazenskog kompleksa vredan 275 miliona dinara.Ugovor o prvoj fazi radova je potpisan između Direkcije za izgradnju i konzorcijama domaćih firmi koje su ponudile  najpovoljnije uslove („Projektmontaža" AD, „Jedinstvo" AD Užice i „SMB gradnja" ) Prva faza izgradnje bazenskog kompleksa  podrazumeva izgradnju ukupno pet bazena - tri manja za decu i dva za odrasle, dok je u drugoj i trećoj fazi predviđen završetak kompleksa, kao i izgradnja olimpijskog bazena sa tribinama i zatvorenog bazena za isplivavanje. Fond za kapitalna ulaganja AP Vojvodina u najvećem delu finansira ovaj projekat.
 -Kada bazen bude otvoren, budžetskim sredstvima će se finansirati i karte za studente i đake, a biće uvedeni i obavezni časovi plivanja, naglasio je direktor Direkcije za izgradnju Jovan Tišma i istakao da je ovo kapitalna investicija za sve žitelje opštine a naročito za mlade.
-Ovo je istorijski dan, jer će višedecenijski san građana opštine biti ispunjen, kao što je i obećano, naglasio je Jovan Tišma. Kompleks će biti izgrađen na atra ... Nastavak »
Kategorija: Opština Stara Pazova | Pregleda: 3336 | Dodao: Vladar | Datum: 12.May.2011 | Komentari 1