Main » 2011 » Maj » 27 » NOVA INVESTICIJA I STO NOVIH RADNIH MESTA U NAŠOJ OPŠTINI
00:59
NOVA INVESTICIJA I STO NOVIH RADNIH MESTA U NAŠOJ OPŠTINI
U ponedeljak, 23. maja 2011. godine, potpisan je Ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za podsticaj investicija, kojim administrira SIEPA, u iznosu od pet stotina hiljada eura za otvaranje sto novih radnih mesta u našoj opštini (pet hiljada eura po radnom mestu). Ugovor su potpisali vlasnik nemačke kompanije Jozef Milbauer i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić.

Ukupna investicija kompanije Milbauer iznosi četiri miliona eura, a namenjena je izgradnji tehnološkog centra za inženjering i proizvodnju u opštini Stara Pazova. Predsednik Jović je tom prilikom naglasio da je velika čast i zadovoljstvo za sve gradjane opštine, što se realizacija investicije, koja je važna ne samo za Staru Pazovu već i za čitavu zemlju, odvija brzo i što će se već u junu krenuti sa izgradnjom. Takodje je potvrdio da će opština i dalje biti efikasna, kao i da će svi biti ponosni na ono što će Milbauer izgraditi u Staroj Pazovi. Kompanija Milbauer je svetski lider za sigurna tehnološka rešenja u sferi elektronske identifikacije u oblasti koja podrazumeva visoke tehnologije i mašine za izradu elektronskih dokumenata, elektronskih pasoša, biometrijskih ličnih karti kao i svega što spada u oblast elektronske uprave i za to neophodnih sofvera.

Izvor: starapazova.eu
Category: Opština Stara Pazova | Views: 2566 | Added by: Vladar | Tags: posao, investicija, opstina, radna mesta, stara pazova | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]