Main » 2011 » Januar » 19 » VELIKI JUBILEJ KULTURNE DIMENZIJE
14:24
VELIKI JUBILEJ KULTURNE DIMENZIJE
Radio-televizija Stara Pazova organizuje 28. januara sa početkom u 17 časova javnu priredbu povodom emitovanja 1.500-te Kulturne dimenzije, autora Anđelke Mali, koja je jedna od najstarijih radijskih emisija iz kulture u Srbiji.

Javna priredba će biti održana u svečanoj sali Skupštine opštine Stara Pazova u Beloj zgradi, na Trgu dr Zorana Đinđića uz prisustvo predstavnika lokalne zajednice, kulturnih radnika i učešće u programu umetnika i istaknutih radnika u kulturi. U programu će učestvovati glumica Đurđija Cvetić, Ivan Milinković solista Legendi, mr kontrabasa Ljubinko Lazić član Beogradske filharmonije i kvarteta Bassiona Amorosa iz Minhena, pijanistkinja Bojana Sovilj, mecosoprani Bojana Stavrov i Radmila Vladetić, etno-pevačica Ana Branković i tenor Boris Babik. Svečanost povodom 1.500-te Kulturne dimenzije će biti direktno emitovana na talasima Radio Stare Pazove na 91,5 MHz.
Pokrovitelj javne priredbe je Opštine Stara Pazova uz sponzorstvo više javnih i proizvodnih preduzeća, Saveza amatera, MZ Vojka i Golubinci, KUD Branko Radičević iz Stare Pazove...

Category: Opština Stara Pazova | Views: 868 | Added by: Vladar | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]