Main » Files » Bezbednost » Anivirusi i antispijuni

Microsoft Security Essentials
[ · Download from mirror () ] 22.October.2010, 15:16

Microsoft Security Essentials obezbeđuje zaštitu kućnih računara u realnom vremenu koja ih štiti od virusa, špijunskog softvera i drugog zlonamernog softvera.


Microsoft Security Essentials je program koji se besplatno* preuzima sa Microsoft lokacije, jednostavno instalira, lako koristi i redovno ažurira tako da možete da budete uvereni da vam je lični računar zaštićen najnovijom tehnologijom. Lako je reći da li je računar bezbedan – ako je zeleno, bezbedan je. Toliko je lako.

Microsoft Security Essentials nečujno i efikasno radi u pozadini tako da slobodno možete da koristite računar sa operativnim sistemom Windows kako god želite — bez prekida ili dugih perioda čekanja.

Dokumentacija: http://u.to/to54 
Download: http://u.to/t454 

Minimalni zahtevi sistema za Microsoft Security Essentials

Operativni sistem: Original Windows XP (servisni paket 2 ili servisni paket 3); Windows Vista (Gold, servisni paket 1 ili servisni paket 2); Windows 7
Za Windows XP, lični računar sa radnim taktom procesora od 500 MHz ili više i RAM memorijom od 256 MB ili više.
Za Windows Vista i Windows 7, lični računar sa radnim taktom procesora od 1.0 GHz ili više i RAM memorijom od 1 GB ili više.
VGA displej od 800 × 600 ili više.
140 MB slobodnog prostora na čvrstom disku.
Potrebna je veza sa Internetom za instaliranje i preuzimanje najnovijih definicija virusa i špijunskog softvera za Microsoft Security Essentials.
Internet pregledač:
Windows Internet Explorer 6.0 ili noviji.
Mozilla Firefox 2.0 ili noviji.
Microsoft Security Essentials takođe podržava Windows XP režim u sistemu Windows 7. Za više informacija pogledajte zahteve sistema za Windows XP režim u sistemu Windows 7
Category: Anivirusi i antispijuni | Added by: Vladar
Views: 427 | Downloads: 160 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]