Main » 2010 » Novembar » 6 » Otvorena kapela u Starim Banovcima
19:01
Otvorena kapela u Starim Banovcima

Juče je u Starim Banovcima predsednik opštine Goran Jović uručio ključeve novoizgrađene kapele na novom groblju predsedniku Mesne zajednice Radislavu Saviću. U izgradnju kapele uloženo je 21 milion dinara, objekat sadrži dve pogrebne kabine, prostor za buduću hladnjaču, kancelarije i dva sanitarna čvora, a finansiran je sredstvima koje je opština obezbedila preko Direkcije za izgradnju opštine Stara Pazova.

Predsednik Goran Jović je naglasio da će ova kapela, kao i novo groblje na oko 15 hektara površine zadovoljiti potrebe Banovaca za nekoliko decenija.
- Danas je rešen višegodišnji problem meštana Starih Banovaca, naglasio je predsednik Jović, dok se predsednik Mesne zajednice zahvalio predstavnicima Opštine na razumevanju i dobroj saradnji. Predsednik Jović je sa saradnicima, obišao i fiskulturnu salu Osnovne škole "Slobodan Savković" koja je ove godine detaljno renovirana, ulaganjem oko 3,5 miliona dinara. Dok je opština finansirala postavljanje novog parketa, škola je obezbedila sredstva za zamenu stakala i dela stolarije.


Izvor: http://starapazova.eu

Category: Banovci | Views: 1230 | Added by: Vladar | Tags: Otvorena kapela u Starim Banovcima, kapela stari banovci, stari banovci | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]