Main » 2011 » Maj » 23 » 50 novih radnih mesta u industrijskoj zoni u Novoj Pazovi
13:50
50 novih radnih mesta u industrijskoj zoni u Novoj Pazovi
U industrijskoj zoni u Novoj Pazovi svečano je otvoren novi poslovni objekat firme Multipartner sistem u kom će biti zaposleno 50 radnika. Predsednik opštine Goran Jović je na otvaranju rekao da je u pitanju firma koja postoji 20 godina, a sada se iz Beograda preselila u industrijsku zonu u Novoj Pazovi.

To govori o dobrim uslovima koji su omogućeni investitorima u industrijskim zonama naše opštine. Ponosan sam na svaku investiciju koja građanima naše opštine omogući nova radna mesta, istakao je predsednik Jović. Vrednost dosadašnje investicije je premašila dva miliona evra, a kompletno kad bude završena vrednost investicije biće oko 4,5 miliona evra. Prezadovoljan sam jer su nam u industrijskoj zoni staropazovačke opštine omogućeni svi potrebni uslovi kao i neophodna infrastruktura za dalje uspešno poslovanje, naglasio je Milan Vranić generalni direktor i vlasnik firme Multipartner sistem. Spoljnjotrgovinsko preduzeće Multipartner Sistem koje postoji još od 1991. godine, generalni je zastupnik renomiranih svetskih proizvođača komunalnih vozila, specijalnih nadgradnji i priključaka.

Izvor: starapazova.eu
Category: Opština Stara Pazova | Views: 2187 | Added by: Vladar | Tags: nova pazova, posao, opstina stara pazova | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]