Main » 2011 » Mart » 9 » Parking Servis u Staroj Pazovi
18:20
Parking Servis u Staroj Pazovi
U petak je i zvanično pušten u rad sistem za naplatu parkinga čime je sa radom počeo Parking servis. Puštanjem u rad Parking servisa koji će delovati pri JP "Čistoća", rasteretiće se uže gradsko jezgro od saobraćajnh gužvi i istovremeno će doneti više komunalnog reda, dok će građani nesmetano moći da obave svoje poslove.

Stručna pomoć za staropazovački Parking servis, kako je na otvaranju izjavio direktor "Čistoće" Miloš Grković dobijena je od Parking servisa iz Novog Sada koji sličnu saradnju ima sa još 14 gradova u Srbiji. Stara Pazova u užem centru grada u crvenoj i plavoj zoni imaće 600 parkig mesta koja će se po satu plaćati 35 i 25 dinara. Građani će parkiranje plaćati putem pretplatnih karata i SMS porukama. Slanjem prve SMS poruke parking servis u upotrebu pustio je zamenik predsednika opštine Goran Vranješ.
Tokom nedelje biće održana i konferencija za novinare na kojoj će građanima detaljno biti pojašnjene sve pojedinosti u vezi parkiranja.

Category: Opština Stara Pazova | Views: 1234 | Added by: Vladar | Tags: parking, parking servis, stara pazova | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]