Main » 2010 » Decembar » 25 » PROGRAM DOČEKA NOVE GODINE NA TRGU
00:04
PROGRAM DOČEKA NOVE GODINE NA TRGU
Predsednik opštine Goran Jović i predstavnici Centra za kulturu Aleksander Bako i Sanja Dragaš predstavili su na konferenciji za novinare kompletan program dočeka Nove Godine na Trgu "dr Zorana Đinđića" u Staroj Pazovi.

Glavna atrakcija tog dana svakako će biti koncert Crvene jabuke a dan će biti ispunjen brojnim aktivnostima. Pripreme za onaj pravi doček, počeće već u prepodnevnim časovima organizovanjem dočeka Dečije Nove godine na Trgu od 11,00 do 13,00 sati pod rukovodstvom Minje Subote, kome će se na bini pridružiti i Dražen Žerić Žera u podeli paketića. 
Nakon toga, od 13,00 do 14,00 časova Žera i Minja će se slikati sa decom, deleći im autograme i specijalne poklone, dok će onaj zvanični program početi u 20 časova. Pre glavnih zvezda publiku će zagrejati grupa „Cirkus fankestra". Za posetioce dešavanja na Trgu biće obezbeđeni i čaj, kuvano vino i kuvana rakija dok je za ponoć predviđen i veliki vatromet. 
Sanja Dragaš je, po pitanju sadržaja za najmlađe, najavila program na dve lokacije. Prva u holu Bele zgrade, gde će se prirediti veliki maskembal i druga na Trgu, gde će pored domaćih izvođača nastupiti i mališani iz hora pri Centru stranih jezika„Lingo".
Goran Jović, predsednik opštine Stara Pazova je iskoristio priliku da pozove sve žitelje opštine , budući da će za one iz drugih mesta opštine biti obezbeđen autobuski prevoz, na najveću zabavu novijeg datuma viđenu na ovim prostorima.Predsednik Jović je naglasio da su svoj dolazak na staropazovački Trg za Doček Nove godine već potvrdili i brojni gosti iz Hrvatske , Slovenije, Bosne i Hercegovine. 
RT Vojvodina će uživo prenositi koncert Crvene jabuke iz Stare Pazove.

Category: Opština Stara Pazova | Views: 961 | Added by: Vladar | Tags: PROGRAM DOČEKA NOVE GODINE NA TRGU | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]