Main » 2011 » Maj » 12 » Počinje izgradnja bazena
11:48
Počinje izgradnja bazena
Tek što je završena Nacionalna kuća fudbala, u opštini biznisa i sporta započeta je nova kapitalna investicija.
U Staroj Pazovi potpisan je ugovor o izgradnji prve faze bazenskog kompleksa vredan 275 miliona dinara.Ugovor o prvoj fazi radova je potpisan između Direkcije za izgradnju i konzorcijama domaćih firmi koje su ponudile  najpovoljnije uslove („Projektmontaža" AD, „Jedinstvo" AD Užice i „SMB gradnja" ) Prva faza izgradnje bazenskog kompleksa  podrazumeva izgradnju ukupno pet bazena - tri manja za decu i dva za odrasle, dok je u drugoj i trećoj fazi predviđen završetak kompleksa, kao i izgradnja olimpijskog bazena sa tribinama i zatvorenog bazena za isplivavanje. Fond za kapitalna ulaganja AP Vojvodina u najvećem delu finansira ovaj projekat.
 -Kada bazen bude otvoren, budžetskim sredstvima će se finansirati i karte za studente i đake, a biće uvedeni i obavezni časovi plivanja, naglasio je direktor Direkcije za izgradnju Jovan Tišma i istakao da je ovo kapitalna investicija za sve žitelje opštine a naročito za mlade.
-Ovo je istorijski dan, jer će višedecenijski san građana opštine biti ispunjen, kao što je i obećano, naglasio je Jovan Tišma. Kompleks će biti izgrađen na atraktivnoj lokaciji - raskrsnici puteva za Staru i Novu Pazovu, Vojku i Stare Banovce,a projektom je predviđena izgradnja kružnog toka kao i pešačko biciklističke staze koja bi povezivala naseljena mesta.
-Ovo je veliki dan za građane opštine Stara Pazova , a već u avgustu će bazen primiti i prve kupače, istakao je predsednik opštine Goran Jović izrazivši zadovoljstvo što je konačno ispunjena velika želja svih građana opštine. Prilog Radio Televizije Vojvodina o izgradnji bazenskog kompleksa pogledajte ovde.

Izvor: starapazova.eu
Category: Opština Stara Pazova | Views: 3349 | Added by: Vladar | Tags: izgradnja, bazeni, stara pazova | Rating: 5.0/1
Total comments: 1
0  
1 Ailen   (10.August.2013 13:01) [Entry]
niesamowita zabawa koeorlm, jestem tu u Panstwa pierwszy raz, ale zdjecia sa bardzo dobre. Poprzedni artykul, z czcionka drukarska na sciane- tez trafny. czekam na wiecej

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]